Faktura uten gebyr

Faktura uten gebyr

Dersom du ønsker å sende en eller flere pasienter gebyrfri faktura gjøres dette i Faktura uten gebyr under Faktura (se hvor).

Her vil du få opp en oversikt over tidligere registreringer, og mulighet for å registrere en tidsperiode eller en enkelt ordre som skal faktureres gebyrfritt. For å registrere faktura uten gebyr klikke du på Opprett faktura uten gebyr.

Vil du kun at en enkelt faktura skal sendes uten gebyr fyller du inn referansenummer i feltet for dette, og klikker på Opprett faktura uten gebyr.

Dersom det skal sendes ut faktura uten gebyr for en gitt periode lar du referansenummerfeltet stå tomt, og fyller kun inn dato og tidspunkt. Hvis det er feil på terminalen som er årsaken for at faktura skal sendes uten gebyr, ta kontakt med support på 21 62 73 00 valg 2. I dette tilfellet dekkes kostnaden av Convene.

OBS: Viktig vedrørende faktura uten gebyr:

Klinikken må selv dekke kostnaden for utsendelse av gebyrfrie faktura, og faktureres for dette på månedlig klinikkfaktura.

Faktura uten gebyr må registreres samme dag som regningen er opprettet, og kan ikke registreres etter at fakturaen er utsendt.

Last updated