Omilon

Vi snakker 3-4 ganger raskere enn vi skriver. Med talegjenkjenning kan du skrive med stemmen direkte inn i pasientjournalen, slik at observasjoner og konklusjoner dokumenteres løpende mens du snakker. Dette frigjør verdifull tid som du heller kan bruke på pasienten.

Omilon gir deg talegjenkjenning i EG Pasientsky. Løsningen bygger på den nyeste teknologien fra Nuance og gir deg muligheten til å skrive og lagre journalnotater, gå rett til moduler og automatisere prosesser - alt med stemmen din.

Talegjenkjenning kan brukes med EG Pasientsky på mange måter og i denne artikkelen viser vi deg våre beste tips og triks.

Snakk i stedet for å skrive – det går raskere

Talegjenkjenning levert av Omilon er laget for å gjenkjenne komplekst medisinsk språk, og passer derfor utmerket til å skrive journalnotater.

Bruk talegjenkjenning på tvers av plattformen

Bruken er ikke begrenset til journalen, du kan benytte talegjenkjenning hvor enn du skriver. For eksempel, kan du også bruke løsningen til å åpne, skrive og sende e-dialoger.

Bruker du samme tekst ofte?

I løsningen kan du sette opp ferdigmaler (autotekster) etter eget ønske. Ved å lage deg slike maler slipper du å måtte skrive inn samme tekst flere ganger. Dette er en stor fordel, for eksempel når du skal legge til objektive målinger i journalnotater. Malene kan raskt hentes frem ved bruk av en enkel talekommando (“Sett inn”) pluss navnet du har gitt malen, som for eksempel “Sett inn Status Presens”.

Utfør flere handlinger med makroer

Repeterende oppgaver eller handlinger kan gjøres enklere i EG Pasientsky med talegjenkjenning - løsningen vil kunne spare deg for tid ved å å trykke på knapper og hurtigtaster for deg.

Sende en e-dialog til en pasient

For å lage denne makroen, følger du disse trinnene:

  1. Ny e-dialog [Alt + D]

  2. Huk av for å legge til pasienten som mottaker av meldingen [Enter]

  3. Sett emnefeltet som aktiv [tab]

  4. Dikter tekst i Emne-feltet

  5. Gå til neste felt [Tab]

  6. Dikter tekst

  7. Send melding [tab x 5] [Enter]

Kom i gang med talegjenkjenning i EG Pasientsky

Lær mer om hvordan du kan få tilgang til talegjenkjenning på Omilons nettside.

Merk at du må installere Chrome Extension-Dragon for å bruke talegjenkjenning i systemet.

Har du spørsmål?

Dette er en frittstående tjeneste fra Omilon og ikke en integrasjon utviklet av EG Pasientsky. Kontakt Omilon direkte for hjelp med løsningen.

Last updated