Forsikring

Her kan du lære mer om vårt forsikringsmodul.

Med EG Pasientsky Forsikringsmodul kan du enkelt sende EHF-faktura til forsikringsselskapet, samtidig som pasienten kan betale egenadel med de eksisterende integrerte betalingsløsningene.

Ofte stilte spørsmål

Hvordan sender jeg regning til forsikringselskapet? I vår forsikringsløsning sendes regningen til forsikringsselskapet når regningskortet opprettes hvis du har tatt EHF i bruk.

Hvorfor får jeg ikke opp forsikringstakstene? For å få opp forsikringstakstene må du ha et gyldig forsikringskrav på takstkoder som er dekket av forsikringsavtalen. Pasienten må altså ha et gyldig forsikringskrav på datoen som regningskortet opprettes på, og avtalen din/klinikken mot forsikringsselskapet må dekke de takstene som forsikringskravet inneholder. I tillegg må du ha aktivert regnskapet for å ta i bruk forsikring. Legg til datoen forsikringen er Gyldig fra. Hvis forsikringsavtalen er gyldig fra dagens dato, legg til dagen før dagens dato for å forsikre at du kan ta i bruk forsikringstakstene

Hvilken avtale burde jeg benytte? Dersom du har privat avtale og klinikken har egen avtale står du fritt til å velge den forsikringsavtalen du ønsker å benytte.

Hvorfor får jeg ikke hentet informasjon fra Behandlernettverket? Før du får hentet informasjon mellom EG Pasientsky og Behandlernettverket, må du gi tilgang til dette på din profil i Behandlernettverket.

Last updated