Videokurs

For å sikre at du får en god start med EG Pasientsky, gir vi deg en introduksjon til systemet i videoekursene nedenfor.

Kursene er:

1. Kom i gang - alt du trenger å vite første dag Dette kurset gir en gjennomgang av den grunnleggende arbeidsflyten for alle kunder - både fysikalske behandlere, leger og sekretærer.

2. Medisinmodulen for legekontor Dette kurset er for deg som er lege eller helsesekretær, eller jobber på legekontor.

3. Kom i gang - ofte stilte spørsmål Dette kurset er relevant for alle kunder.

Kom i gang - alt du trenger å vite første dag

Videoene i denne spillelisten bør ses før du går i gang med systemet - slik blir du trygg til å ta imot de første pasientene dine.

Kurset varer totalt 22 minutter og består av 5 videoer. Se oversikt over alle videoene ved å klikke på spilleliste-ikonet øverst til høyre.

I første video introduserer vi systemet. Deretter følger fire steg:

1. Behandling og pasient (2:07 min)

2. Journalføring (4:04 min)

3. Betaling (3:01 min)

4. Sette opp ny time (6:29 min)

Medisinmodulen for legekontor

I denne spillelisten får du som jobber på legekontor opplæring i hvordan du arbeider i medisinmodulen.

Vi anbefaler å ta dette kurset etter du har tatt kurset over: Kom i gang - alt du trenger å vite første dag.

Dette kurset varer i ca. 16 minutter og består av 6 videoer:

1. Introduksjon til medisinnmodulen (2:09 min)

2. Sammenstille med RF (3:49 min)

3. Opprette resept, fornye, seponere og tilbakekalle (6:58 min)

4. Refusjonsresepter og søknad til HELFO (1:44 min)

5. Håndtering av SLV-varsler (1:29 min)

6. Registrere CAVE (0:55 min)

Dersom dere benytter LAB, kan du lære med om lab-modulet her:

Ofte stilte spørsmål

I videoen nedenfor vil du få svar på de mest stilte spørsmålene ved oppstart med systemet.

Du får en rask introduksjon til hvordan du kan opprette regningskort for individuelle pasienter og for gruppetimer, samt hvordan du kan håndtere Helfo-oppgjør.

Det er en forutsetning at du har tatt kurset Kom i gang - alt du trenger å vite første dag før du ser denne videoen.

Konfigurasjon første dagen

Før du kan begynne på de vanlige arbeidsoppgavene dine forklart i videokursene over, må noen ting konfigureres. Les om dette i vår quickguide for konfigurasjon første dag:

Vil du lære mer?

I videokursene over har vi samlet akkurat det du trenger for å bli klar til dag én, men her inne i brukermanualen vår finner du mye mer informasjon om alle modulene og tjenestene våre.

Bruk menyen til venstre, eller søk opp det du lurer på i søkefeltet øverst til høyre. Finner du ikke svar på det du lurer på? Kontakt Support her.