Koble til betalingsterminal

Lær hvordan du kobler til betalingsterminal.

Terminaler vi støtter

Terminaler med skyløsning

  • Nets (Desk 3500)

Les om hvordan du kan koble skyterminal til EG Pasientsky plattformen.

pageTerminaler med skyløsning

Terminaler med lokal tilkobling

EG Pasientsky støtter integrasjon mellom tre ulike betalingsterminaler.

  • Nets (Ingenico ICT-250)

  • Verifone (Yomani XR)

  • Convene betalingsterminal

pageTerminaler med lokal tilkobling

Convene betalingsterminal

Vi støtter Convene betalingsterminal og Convene Pay.

pageConvene Økonomimodul

For å komme i gang med Convene Pay, må du ta kontakt med Convene. Så fort de har ordnet løsningen for deg, er det bare å sende regningskortet til Convene terminal på vanlig måte. Pasienten velger så selv å betale med Convene Pay.

EG Pasientsky støtter foreløpig ikke:

  • Multiterminal (Om dere ønsker å integrere betalingsterminal i EG Pasientsky, må dere kontakte selskapet som leverer løsningen for å gjøre om terminalen fra multiterminal til singel terminal).

  • Kassaapparat

Integrasjonen på plattformen sender sum til terminalen, og bekreftelse på mottatt sum tilbake på plattformen.

Ofte stilte spørsmål

Jeg har egen konto på betalingsterminalen i dag, vil jeg kunne fortsette med dette? Om det er tilfelle, så støttes ikke multiterminal i EG Pasientsky.

Ønsker dere å integrere betalingsterminal i EG Pasientsky, må dere kontakte selskapet som leverer løsningen for å gjøre om terminalen fra multiterminal til singel terminal.

Det vil si en felles betalingskonto for terminalen. Deretter brukes de individuelle behandlernes regnskap på plattformen til å finne ut hvem som skal ha hvor mye fra felleskontoen. Se oversikt over støttede betalingsterminaler her.

Må alle ha hver sin bankterminal? Andre datamaskiner på samme lokale nettverk i klinikken kan sende betalinger til en og samme terminal. Terminalen må da være koblet til én datamaskin som må være slått på og innlogget på plattformen.

Eksempelvis datamaskinen i resepsjonen. Når behandler registrerer betaling på sin datamaskin, vil betalingen dukke opp på terminalen som er koblet til datamaskinen i resepsjonen.

Dersom din klinikk benytter seg av Nets-skyterminaler kan du velge å knytte regnskap til en spesifikk skyterminal. Les om hvordan dette kan gjøres her.

Last updated