Leyr

Leyr har integrert med EG Pasientsky - les mer om hvordan

Integrasjon med Leyr tilbyr din timebok for booking via deres partnere, for eksempel Legelisten.no. Dette kan forenkle timebestilling for pasienter, øke synligheten til din klinikk og gi enda bedre timestyring.

Hvordan integrere med Leyr

Ta kontakt med Leyr for å sette opp integrasjonen. Leyr vil håndtere konfigurasjon med EG Pasientsky videre og veilede deg gjennom hele prosessen.

Du kan lese mer om prosessen hos Leyr her.

Tilpasse timetyper

Timer som skal være tilgjengelige gjennom Leyr må være åpne for online bestilling.

For å gjøre ledige timer tilgjengelige, sørg for at du har konfigurert Online bestillinger uten innlogging.

Dersom timetypen er satt til å sende ut varsler, vil pasienten motta en melding på e-post eller SMS som bekrefter at timen er bestilt. Hvis varslinger også er aktivert på timetypen, vil pasienten også få varsel i PatientSky-appen og pasientportalen.

Du kan lese mer om Varslinger til pasient her.

Last updated